۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
Tuesday, January 21, 2025
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
رویداد های بین المللی


1- سایر فعالیت های بین المللی دانشگاه تربت حیدریه
• نخستین جلسه مشترک دانشگاه های ایرانی و نمایندگان اتحادیه اروپا در خصوص برنامه های مشترک
اولین جلسه مشترک بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نمایندگان اتحادیه اروپا و تعدادی از دانشگاه های اروپایی از کشورهای آلمان، سوئد، هلند، لیتوانی و دانشگاه های ایرانی از جمله دانشگاه تربت حیدریه که در اجرای پروژه­ها و برنامه های مشترک همکاری می نمایند، در روزهای 12 و 13 تیرماه در محل باغ نگارستان دانشگاه تهران برگزار گردید. در این نشست ، فعالیت های مشترک بین دانشگاه های ایرانی و اروپایی و چالش های موجود در این راستا و همچنین نحوه ثبت نام و اعلام برنامه ها و انتخاب و تخصیص بودجه به این برنامه ها توسط اتحادیه اروپا، و همچنین تبادل اساتید و دانشجو بین این دانشگاه ها مطرح گردید. همچنین در خلال برنامه ها، نشست خصوصی بین دانشگاه های همکار و غیر همکار در پنل های مختلف برگزار شد و شرکت کنندگان از پتانسیل های موجود در هر دانشگاه جهت انجام فعالیت های مشترک اطلاع حاصل کردند.

• افتتاح کارگاه آموزش مجازی دانشگاه تربت حیدریه با بودجه اتحادیه اروپا
کارگاه آموزش مجازی دانشگاه تربت حیدریه با بودجه اتحادیه اروپا افتتاح شد. این کارگاه با حضور دکتر فتحی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه و دکتر آبکار مشاور امور بین الملل دانشگاه، روز یکشنبه 6 خردادماه 1397، در محل مرکز انفورماتیک دانشگاه افتتاح گردید. از مجموع 25 دستگاه کامپیوتر موجود در این کارگاه، 20 دستگاه با هزینه 25 هزار یورو از محل بودجه اختصاص یافته از طرف اتحادیه اروپا در قالب برنامه اراسموس با عنوان OPATEL تهیه شده است و با توجه به ماهیت این برنامه که به صورت Co-Funded یا سرمایه گذاری مشترک میباشند، 5 دستگاه نیز از محل بودجه اختصاصی دانشگاه تربت حیدریه خریداری شده است.
• بازدید ریاست دانشگاه تربت حیدریه از مرکز تجارت جهانی هلند در اولین روز سفر به هلند
دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در سفر به کشور هلند در بازه زمانی 11 تا 13 سپتامبر 2018 از مرکز تجارت جهانی (World Trade Center) واقع در شهر هنگلو هلند وابسته به دانشگاه تونته بازدید نمود. در این بازدید که مشاور رییس دانشگاه در امور بین الملل و مدیر دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ایشان را همراهی کردند، از بخش های مختلف مرکز بازدید شد و با رییس مرکز تجارت جهانی دیدار و تبادل نظر انجام شد.
دکتر فتحی در این دیدار اظهار آمادگی خود را برای ارتباط هر چه بیشتر با این مرکز اعلام نمود و اظهار امیدواری کرد که از تجارب این مرکز استفاده نمایند. دکتر علی اکبر آبکار، مشاور رییس دانشگاه در امور بین الملل بیان کرد که دانشگاه تربت حیدریه با توجه به اینکه تنها پژوهشکده تخصصی زعفران در دنیا را مدیریت می نماید، مسیر را برای بین المللی کردن تجارت زعفران برای تجار زعفران تسهیل نماید و راهنمایی های لازم در این باره را برای آنها ارائه کند. فریک فابر، رییس مرکز تجارت جهانی، آمادگی کامل این مرکز را برای در اختیار قرار دادن دفتر تجاری به بازرگانان ایرانی و همچنین حمایت های همه جانبه خود را برای عرضه محصولات این شرکت ها در سطح بین المللی و تبادلات بانکی اعلام نمود.

• بازدید رییس دانشگاه تربت حیدریه از کالج فنی و حرفه ای ROC هلند در سفر به هلند
رییس دانشگاه تربت حیدریه در سفر به کشور هلند در بازه زمانی 11 تا 13 سپتامبر 2018 از کالج فنی حرفه ایROC واقع در شهر هنگلو هلند بازدید نمود. در این بازدید که مشاور رییس دانشگاه در امور بین الملل و مدیر دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ایشان را همراهی کردند، از بخش های مختلف کالج بازدید انجام گردید و با رییس و مدیر روابط بین الملل کالج دیدار و تبادل نظر انجام شد. دکتر محمد حسن فتحی در این دیدار آمادگی خود را برای ارتباط هر چه بیشتر با این کالج اعلام نمود و اظهار امیدواری کرد با توجه به مشکلات اشتغال در کشور و نیاز کشور به این گونه الگوها در راستای مهارت آموزی دانشجویان و آموزش نیروی ماهر و آماده به کار و همچنین ایجاد ارتباط تنگاتنگ با بخش صنعت و کشاورزی از تجارب این گونه مراکز استفاده شود و از رییس کالج درخواست نمود در قرار دادن پروتوکل های لازم جهت پیاده سازی این الگو پشتیبانی های لازم را اعمال نماید. دکتر علی اکبر آبکار، مشاور رییس دانشگاه در امور بین الملل بیان کرد که دانشگاه تربت حیدریه با توجه به تجارب به دست آمده از برنامه های بین المللی در حال اجرای اراسموس پلاس در این دانشگاه بتوان برنامه‌ای با هدف ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت و با در نظر گرفتن پتانسیل ها و نقاط قوت منطقه به ویژه زعفران، طرحی مشترک با این مرکز تعریف نمود و به خصوص در زمینه مکانیزاسیون کاشت، داشت، برداشت و فراوری محصول زعفران و ایجاد ارتباط قوی بین صنعت زعفران و دانشگاه از الگوی ROC استفاده نمود. جان وندر وگت، رییس کالج ROC، نیز آمادگی کامل کالج را برای تقویت ارتباط با دانشگاه تربت حیدریه اعلام نمود و خواستار تدوین پروپوزال یک طرح بین المللی مشترک جهت ارائه به اتحادیه اروپا در راستای برنامه های اراسموس پلاس در سال 2019 گردید.

• جلسه مشترک با هیات بلژیکی با موضوع زعفران و استفاده از سلول های خورشیدی در منطقه
جلسه مشترک با هیاتی از کشور بلژیک در جولای 2016 با موضوع زعفران و استفاده از سلول های خورشیدی در منطقه برگزار شد. در این جلسه ریاست دانشگاه تربت حیدریه و تیمی از پژوهشکده زعفران و جمعیت علوم زعفران ایران و هیاتی از بلژیک برگزار شد، موضوعاتی در خصوص همکاری های متقابل در مورد زعفران و استفاده از سلول های خورشیدی در منطقه فیض آباد مطرح و مقرر گردید برخی موارد مطرح شده پیگیری و تفاهم نامه‌ای منعقد شود.




• دریافت شناساگر دیجیتال بین المللی -DOI برای کلیه مقالات نشریه زراعت و فناوری زعفران
دانشگاه تربت حیدریه به همت حوزه نشریات علمی پژوهشی، موفق به دریافت شناساگر دیجیتال بین المللیDOI (Digital Object Identifier) و نمایه در پایگاه mEDRA شد.
DOI یک استاندارد بین المللی جهت شناسایی اسناد الکترونیکی است که از دو بخش کد ناشر و کد سند تشکیل شده است. اکثر ناشران معتبر آکادمیک از این شناسه به عنوان یک کد منحصر به فرد برای همایش ها، مقالات و کتب علمی و فرهنگی منتشر شده خود در اینترنت استفاده می کنند.
هم اکنون به کلیه مقالات مجله زراعت و فناوری زعفران، شناساگر دیجیتال-DOI اختصاص یافته و در پایگاه mEDRA نمایه شدند.
DOI (University of Torbat Heydarieh): 10.22048
DOI (Journal of Saffron Agronomy and technology): 10.22048/jsat

• حضور ریاست و اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه در پنجمین سمپوزیوم بین المللی زعفران در کشور مراکش
ریاست و اعضای هیات علمی دانشگاه با ارائه 12 مقاله علمی در پنجمین سمپوزیوم بین المللی زعفران که 23 الی 26 نوامبر 2016 در شهر آگادیر کشور مراکش برگزار شد حضور یافتند. شرکت کنندگان در این سمپوزیوم، ضمن ارائه مقالات، از مزارع زعفران شهر تالوین، کارخانه تولید مواد لبنی و مرکز دارالزعفران مراکش بازدید نمودند.





• بازدید هیات هلندی از پژوهشکده زعفران
هیات هلندی ضمن حضور در دانشگاه تربت حیدریه در روز یکشنبه 8 اسفند ماه 1396، از پژوهشکده زعفران بازدید به عمل آوردند. هدف از برگزاری این جلسه انتقال تکنولوژی روش دستگاه کاشت و برداشت پیاز زعفران و توسعه و بومی سازی در ایران و همچنین توسعه فراوری پس از برداشت زعفران بویژه استفاده از پیاز زعفران در صنایع با رویکرد ایجاد صنایع تبدیلی جدید زعفران و بدنبال آن ارزآوری و اشتغالزایی برای منطقه بود.




• بازدید هیات هلندی از دانشگاه تربت حیدریه
پیرو تفاهم نامه همکاری دانشگاه تربت حیدریه با اتحادیه اروپا در قالب طرح اراسموس، هیات هلندی در تاریخ 23 فوریه 2017 از این دانشگاه بازدید کردند. در این بازدید که معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و رئیس اداره آموزش و پرورش نیز حضور داشتند، در خصوص همکاری با پژوهشکده زعفران تربت حیدریه جهت طراحی و تولید دستگاه های مکانیزه برداشت زعفران و اجرای طرح اراسموس در دانشگاه تربت حیدریه بحث تبادل نظر شد. پس از انجام مذاکرات، پروفسور برت ون لنته و پروفسور نانو جی مولدر از اعضای این گروه در خصوص سیستم نظام آموزشی هلند در چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی ایراد سخنرانی نمودند.




• نشست مشترک پژوهشکده زعفران با تیم تخصصی از کشور هلند
نشست مشترک پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه با یک تیم تخصصی از کشور هلند شامل 4 نفر از متخصصین پژوهشکده لنتیس هلند، روز دوشنبه 21 فروردین ماه 1397 در محل پژوهشکده زعفران برگزار شد. در این نشست پیرامون مشارکت در زمینه های برگزاری دوره های آموزشی و نحوه برندسازی، استاندارد سازی محصول، و ارائه محصول تولیدی منطقه در اروپا بحث و تبادل نظر شد.
 

• شرکت تیم رباتیک دانشگاه تربت حیدریه در اولین دوره مسابقات ربات های عمود پرواز (کوادروتور) اروپا
تعداد 5 نفر از دانشجویان رشته های مکانیک، صنایع، برق و مخابرات در روزهای 18 لغایت 24 اردیبهشت با 10 تیم از کشورهای بلژیک، هلند، ایرلند و ایسلند در اولین دوره مسابقات ربات های عمود پرواز (کوادروتور) اروپا در شهر هنگلو هلند به رقابت پرداختند. در این مسابقات تیم ها با استفاده از ابزار ارائه شده یک ربات عمود پرواز را در پنج روز ساخته و در روز ششم جهت انجام مسابقه آماده شدند. تیم دانشگاه تربت حیدریه، تنها تیم غیر اروپایی شرکت کننده در این مسابقات بود.

• حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در اجلاس موسسات آموزش عالی اوراسیا در ترکیه
اجلاس موسسات آموزش عالی اوراسیا که هدف آن توسعه همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و آموزشی است در استانبول ترکیه برگزار شد. بیش از یکصد دانشگاه عضو اتحادیه بین المللی اوراسیا هستند و تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ایران در این اجلاس حضور یافتند. دانشگاه تربت حیدریه نیز به عنوان یکی از نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس شرکت نمود. این اجلاس از روز چهارشنبه 25 بهمن ماه آغاز و تا روز شنبه 28 بهمن ماه ادامه داشت.
تاریخ به روز رسانی:
1398/04/03
تعداد بازدید:
23116
Powered by DorsaPortal